dilluns, 5 de desembre del 2022

Venus and Mars a la Placa del Roofs.

 

 Després d'una primera tirada poc agraïda arribem a una placa molt bonica d'escalar en el seu grau. Escalada fineta i amb certa dosis de navegació, sense moure'ns del V grau. El primer llarg consta d'un bombo amb Ae,un tramet curt de placa atlètica amb bona roca i una rampa amb la pedra més cardada. El tram d'artificial resta equipat amb parabolts del 8, alguns d'ells tenen una bona palanca: compte!.
 

 
Accés: Aparcament habilitat entre el Bruc Residencial i la Vinya Nova.
Aproximació: Des d'aquest aparcament agafem el camí que porta a Can Jorba. Quan arribem a la masia  de Can Jorba seguim la pista cap a l'oest direcció el Castell. Al cap de pocs minuts de caminar aquesta pista desemboca ens uns olivars. Poc abans surt un camí a mà dreta (poc visible) assenyalat amb marques de color vermell. És el camí de la Palomera. El seguim en una forta pujada. Passarem pel peu d'uns sectors d'esportiva. Continuem amunt fins que el camí s'aplana i ja veurem la Placa dels Roofs davant nostra. Just abans d'arribar al Coll del Mosset surt un corriol a mà dreta que ens porta a peu de paret. La via comença en un xusco que es diu Totxo del Botijo, parabolts del 8 visibles.
Material: Unes dotze cintes exprés, un estrep així com els Aliens verd i blau.
Orientació: Est
Horari: 1 hora Aproximació 1 hora, via i tornar a peu de paret 1'5 hores mentre que per tornar a l'aparcament conteu 50' des del cim.
Grau obligat: V/A1e.
Descens: La Si deixem una vaga en un arbre podem rapelar per la Calumet amb dos ràpels ( 55+15) ja que te R1 amb anella i mosquetó. També es pot baixar a peu cap a l'esquerra fins al Coll del Musset, a pocs metres del camí pel que hem aproximat.
Ressenyes: Germans Massó i Col.leccionistadevies,gràcies!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada