dilluns, 26 de desembre del 2022

Via Graffiti al Serrat dels Monjos.



 De les rodones dels Monjos!. Tots els llargs ens han agradat i ens han fet escalar, bona combinació de plaques i algunes fissures. La roca és ferma en tot el recorregut i només es toquen arbres en dues ocasions. Hem enllaçat les tirades 3 i 4 però amb molt de fregament no se si surt a compte.



Accés: Aparcament de la Salut a Collbató.

Aproximació: Des de l'aparcament cal pujar per la carretera fins a l'antic a aparcament de les Coves del Salnitre. Aquí pugem les escales i just abans de la Cova deixem les escales a l'esquerra i prenem un camí que baixa fins la base del Serrat de les Garrigoses. Seguim per sota d'aquesta paret i arribem a sota del Serrat dels Monjos. Seguim el camí creuant la paret fins que localitzem la via amb l'ajuda de la fotografia que portem.

Material: Una dotzena de cintes exprés, un estrep i un joc de friends des de l'Alien negre fins al Camalot del 2.

Grau obligat: 6a+/A0, tant pel de primer com pel de segon.

Prohibicions: De l'1 de Març al 31 de Juliol.

Descens: La darrera reunió la fem una instal·lació de ràpel, sobre dos espits amb anella. Fem aquest ràpel ( 40 metres podria ser fraccionable, no ho hem vist) i prenem un corriol més definit que ens deixarà a una segona instal·lació, des d’on farem un segon ràpel ( 50 metres, fraccionable amb instal.lació bastant atrotinada ) que ens deixa al camí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada