dimarts, 13 de març del 2012

Esperó dels Llops al Puigsacalm

-Cordada: Conxa i Manel.
-Ressenya: Nosaltres portàvem la del ressenya, cap problema tret de l'aproximació...
-Material: La via està totalment equipada, algu podria dir que fins i tot està sobreequipada, però no serem nosaltres els qui ens queixem. Amb 12 cintes n'hi ha prou.

-Aproximació: el ressenya ho explica molt bé. L'única pega és que nosaltres vam escollir l'opció més directe i per tant més ràpida i sense parar de caminar vam tardar 1h i 45 min fins el peu de via ( la ressenya diu una hora!). Ho he comentat amb altres companys i tots m'han dit el mateix, que es tarden unes dues horetes... L'altre cosa a tenir en compte és que jo diria que es pot anar amb 4x4 fins Santa Magdalena i llavors es deu tardar com a molt 30 min. També deiem que potser una bona manera d'arribar-hi seria des del coll de Bracons (1h 15 min fins al Puigsacalm) i llavors baixar pel camí del burros o per la baixada normal fins al peu de via. Potser acaba sent igual de llarg, però és més descansat i la baixada també és més tranquil·la. Només són idees, potser algú ja ho ha probat i no surt a compte, o si....

-La via: La veritat és que el lloc és magnífic i  només per l'entorn i les vistes val la pena una visita!Parlant de l'escalada en si, la roca no és gaire bona i la via alterna trossos drets amb feixes i altres més tombats.L'equipament fa que no es tingui por en cap moment. Personalment no m'ha agradat gaire, però s'ha de dir que els aperturistes han fet molta feina i només hem queda donar les gràcies. Aneu a fer-la i aixì sortireu de dubtes.

-Descens:podem acabar de pujar al Puigsacalm o per la dreta agafem un camí que donant la volta a la muntanya ens torna al camí de pujada (1 hora).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada