divendres, 14 de desembre del 2012

Plurabel i Lluna de dia a la Roca Alta.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: La d'en Lluís Parcerisa ( romanticguerrerblogspot.com ), molt útil, gràcies!!!!!:




-Accés: Hem d'agafar la pista que porta a l'ermita de Meià. Al cap de dos quilometres trobem una pista a la dreta que no hem d'agafar. Seguim 2.5 quilómetres més i aquí si que hem d'agafar una pista a la dreta que hi ha just pasada una casa. La seguim fins a una mena de collet amb uns bucs d'abelles. Aquí la pista puja a l'esquerra i està en més mal estat. Nosaltres hem aparcat aquí.


-Aproximació: Pujem per la pista i de seguida agafem un corriol a l'esquerra que s'enfila cap a la paret. No hem d'acabar d'arribar a la base de la Roca Alta, seguirem una traça que va arran del cingle del contrafort i l'anem seguint fins que estem a l'alçada del sostre caracterísitic que hi ha a la dreta de la Plurabel. Aquí pujem cap a peu de paret i ja veiem els parabolts de la via.
-Material: En principi les dues vies es poden fer només amb cintes exprés peró nosaltres que som uns cagats hem fet servir un semàfor d'Aliens a la Plurabel  i un estrep.


-Purabel: Guapa via!, bona roca ( un parell de trams més discreta) i murs típics de Vilanova amb escalada atlètica a dojo. Un tram de placa tècnica i de díedre a la primera tirada per donar varietat al tema. El grau obligat segons en Soldevila ( 100 millors ) i en Lluís Parcerisa seria de 6a i a la guia d'en Luichy l'hi donen 6b, com sempre per no quedar malament amb ningú jo penso que es passa amb 6a+. El segon parabolt de la segona tirada no es veu, queda a dalt a l'esquerra a sota d'una petita sabina, el que es veu des de la reunió és el tercer: tranquils!!!!.



-Lluna de dia: Similar a la Plurabel encara que més assegurada i menys obligada ( 6a ). L'últim tram de 6b+ no l'hem fet, hem fet la reunió de la Porno Star i hem sortit per aquesta via.


-Descens: La Plurabel està equipada per ralear peró nosaltres hem baixat caminant per la dreta .




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada