diumenge, 30 de desembre del 2012

Un Mundo Feliz.



-Cordades: Víctor Sans, Edu, Laia i Busquets.
-Ressenya:
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_montrebei2.html#
-Aproximació: El que hem fet nosaltres ha estat des de el Prat identificar amb la guia el pany de paret per on va la via. Seguim un moment la traça que va per sota de la paret i quan estem més o menys a la base pujem cap allà. Díedre amb pont de roca visible i gran alzina a la base.
-Material: Nosaltres hem portat un joc de tascons, semàfor d'Aliens i un joc de Camalots fins al 4 repetint 0.75,1 i 2. Els claus que la ressenya marca com a opcionals no els hem trobat a faltar i diria que les repeticions no les vàrem possar en cap tirada.


-Via: Una vegada més disparitat d'opinions a les cordades. Des dels que pensaven que era un callo fins als que els hi va agradar la via. A mi personalment em va semblar que estava força bé, amb trams prou guapos encara que en general curts i aïllats i també força trams cutres. En tot cas és una via força assequible, discutiem que la dificultat obligada estava més a prop del V+ que del 6a, potser amb V+ et quedes un pèl just a la placa de la quarta tirada peró vaja....
-Descens: Carenar a la dreta fins a un coll amb una gran fita que ens indica l'inci de la canal-tartera que ens baixa de nou al Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada