dimecres, 16 de gener del 2013

Petit Guifré i Albert Gonzalez al serrat d'en Muntaner



-Cordada: Conxa i Manel.

-Ressenya: anàvem amb la guia de la plantació, s'ha de dir que les vies són fàcils trobar, el Serrat d'en Muntaner està molt aprop del cotxe.

-Material: vies equipades i reunions rapelables, només seràn necessàries cintes per les dues vies.

-Aproximació: Des del Bruc ens hem de dirigir a la Vinya Nova, i passat el restaurant seguir la pista en direcció Collbató. Un xic després del restaurant hem de deixar el cotxe en una pineda i pujar per una pista entre oliveres fins que aquesta es converteix en un corriol, aquest passa per sota de les parets i només hem d'acabar de pujar-hi (15-20 min)

-Via: la AG són dos llargs de IV/IV+ força rampats a la dreta del serrat, allà on la paret comença a tombar, i la PG comença just al coll entre l'agulla del Frare de baix i el serrat d'en Muntaner, són 3 llargs ben equipats, obligat sobre el V, amb bona roca però que va empitjorant a mesura que puges sense arribar a ser dolenta. L'últim llarg  de IV no el vam fer perquè el temps ja no va aguantar més i es va posar a ploure, però en tot cas crec que es baixa rapelant des del cim. la veritat és que cap de les dues vies són gaire bones, la AG és més una via d'iniciació que res més,i la PG està millor, és més vertical i sostinguda però força curta ( com totes les del serrat d'en Muntaner) però per un dia que no saps ni si es podrà escalar, doncs això: poca aproximació, vies curtetes i equipades...

-Descens: en rapel per les vies i desfem camí fins el cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada