diumenge, 13 de gener del 2013

Héroes del Silencio.


-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Ressenya: http://lanochedelloro.com/reseespana/v_alacant_index.html#


-Material: La via està totalment equipada amb parabolts. Hem possat un Alien vermell per enganxar el primer parabolt. També hagués anat bé un cordinillo fi per un pont de roca.
-Aproximació: Sortim del dipósit d'aigües de Polop i seguim el camí que va paral.lel a la riera. Al final el deixem per un corriol que hi ha a la dreta i que puja cap a peu de paret. La seguim cap a l'esquerra, la via comença uns deu metres a la dreta de la Hadas ( picada ). Parabolts visibles, les xapes de la primera tirada ténen el nom gravat.


-Via: Bona via esportiva, ben equipada amb parabolts i bona roca...tot i així una cordada que va fer la via un dia més tard que nosaltres va fer baixar uns blocs enormes, no se si és que vàren sortir de la via o nosaltres no els vàrem veure. En general és una escalada de placa vertical amb regletes i amb algún tram més atlètic aïllat. La dificultat obligada sobre el 6a/6a+. La quarta reunió l'hem montada sota la darrera tirada.



-Descens: De la darrera reunió podem tirar un ràpel pendular a la vira de las Hadas i d'aquí desgrimpant o bé fer un parell de ràpels ( 50 m. aprox ) més en línia recte fins al terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada