divendres, 11 de gener del 2013

Revelación.




-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Material: Joc de Camalots fins al número 3, Aliens a partir del blau, joc de tascons i un estrep.


-Ressenya: Treta de la webb viaclassica.com, molt útil,moltíssimes gràcies!!!!. Consulteu l'enllaç que hi ha una fotografia pràctica per localitzar la via des de el moll.


-Aproximació: Seguir el moll de Calp fins al final. Aquí surt un camí ben evident que va per sota la paret. La via comença bastant al principi,evident.


-Via: Molt bona via de tall clàssic que es va escolant per una zona desplomada on sembla impossible progressar en lliure assequible. El pinacle somital l'ataca sense contemplacions donanat un final espectacular a la via. La ruta te fama de mala roca, els trams de roca discreta hi són peró són panys concrets on penseu que hi ha passat molta gent i que estan més o menys assegurats i són fàcils. D'altra banda en aquests trams no és que hi hagin grans blocs a punt de baixar sinó que la roca te un tacte sorrenc i se t'engruna una miqueta a les mans. Escalada atlètica i sostinguda. Les expansions que hi ha a la ressenya són parabolts nous. El tram d'artificial no és la típica fissura d'A1 on tires els catxarros...són forats que crec que et fan treballar una miqueta més potser per això algunes guies l'hi donen A2. Nosaltres l'hem resolt de la següent manera: parabolt,parabolt, Alien blau, tasconet, Camalot de l'1 ( potser quedava millor un 2 ? ),clau ( possat ),flor de dos claus ( possat ), Camalot de l'1 ( forat a la dreta ) i sortida en lliure. Dificultat obligada 6a/A1.





-Descens: De la darrera reunió baixem al vessant oposat i agafem el camí del Penyal a la dreta que sense pèrdua ens retorna al moll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada