dilluns, 25 de febrer del 2013

Xurulla: Ermitaños i Petit Mon.



-Ermitaños amb en Berta baixant de Els Fills de Solius... i la Petit Mon amb en Macau tornant de l'Actius Tòxics.
-Ressenya: Luichy. per la Ermitaños i a la Petit Mon haureu de passar pel Torres d'Àger que hi ha una ressenya, sinó localitzar la rodona picada a peu de via i recta amunt que només s'han de seguir les xapes.
-Material: Les dues vies es poden fer tranquil·lament només amb cintes expres. Si volem podem posar algun ferro a la primera i darrera tirada ( fins al Camalot 0.75 ? ) de la Ermitaños.



-Aproximació: Nosaltres l'hem aquestes vies baixant dels Puntals. Si s'hi va expressament cal remuntar la Canal de la Xurulla ( bon croquis a lanochedelloro )  i un cop a la base de la paret anar a l'esquerra per fer la Ermitaños  ( E gravada a l'inci i bolts visibles) i a la dreta per fer la Petit Mon ( rodona picada a peu de via, a la vertical d'un dau característic ). Els primers metres de la P.M. els hem fet desencordats i estan desequipats. Hem fet R0 en una bona repissa a sota de la primera xapa ( hi ha un petit pont de roca ).
-Ermitaños:  Tirada de fissura molt guapa i placa de sortida genial, en comptes de fer la darrera reunió penjada hem anat a caçar els arbres de la carena. V+ obligat.



-Petit Mon:  Bona via esportiva, amb una roca excel.lent i 100 % plaquera. L'hem fet en dues tirades: R0-R2 ( 45 metres ) i R2-cim ( 55 metres ). Hem utilitzat unes catorze cintes exprés ( tres de llargues ) i doble corda, sense problemes de fregament. V+ obligat.
-Descens: Les vies estan equipades per rapelar ( porteu algun cordino per abandonar ) però  nosaltres hem baixat caminant cap a la dreta. Passem per peu de via.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada