dimecres, 22 de maig del 2013

Actius Tòxics als Puntals d'Àger.



-Aproximació: Com a la Paraisos Fiscals, la via queda més a la dreta. Pitó i pont de roca visible en una mena de díedre.
-Ressenyes: Les dels dos aperturistes, Luichy i Parce.
-Material: D'Alien verd a Camalot del 3 i joc de tascons. Nosaltres hem repetit el Camalot del 2 a la primera tirada peró deu ser prescindible.



-Via: Està prou bé, tot i la mala roca de la primera tirada, un tram callo i la sortida-entrada que fa de la paret a la quarta tirada. Malgrat aquestes tres coses totes les tirades menys la segona m'han agradat.
La mala roca és sobretot al primer llarg i al final del tercer, suposo que la via és força nova i aquests trams s'aniran sanejant. El tram rostollós de la segona tirada nosaltres l'hem esquivat per l'esquerra, suposo que és igual de rostollós peró més fàcil.A tenir en compte que al quart llarg la via surt de la paret i et deixa en una campa de la que pots sortir caminant, llavors torna a enganxar la paret per un flanqueig molt ben trobat i enganxa un bonic díedre. La darrera tirada és un ressalt.Grau obligat V+.




-Descens: A l'esquerra a buscar la Canal de la Xurulla. Passem per sota la paret de la Xurulla on podem rematar el dia fent alguna via o baixar a la pista ( marques blaves ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada