dijous, 30 de maig del 2013

La Travesía de los dioses a la Roca del Corb.



Una burilada però apurable en lliure i a més força variada. La roca en general bona menys un tramet puntual del primer llarg. L'equipament ( burins i claus casolans) és abundant i vell però sembla sòlid. Hem enllaçat les dues primeres tirades peró amb molt de fregament, controlar-ho bé sobretot al sortir de R1. No se si val la pena per velocitat però la R2 semblava més cómode que la R1.


Accés: Monestir de Montserrat, aparcament de pagament amb descomptes a federats.
Aproximació:  Des del Monestir prenem el camí que va cap a la Santa Cova. El seguim fins abans d’una corba força tancada. Ens desviem per un corriol (camí de l’aigua GR-96). Baixem pel camí fins tenir la Roca del Corb a la nostra dreta. Ens desviem per un corriol poc definit i l'anirem seguint per sota el Serrat del Corb.Hi ha diverses traçes que tiren amunt,m'imagino que a altres inicis d'itimeraris.Crec que és preferible no seguir-les ja que transitar per peu de paret fins a sota de l'espedat pot ser molt complicat. Millor seguir la traça de sota i pujar quan estem a la vertical de la via. La torre de llum que hi ha al capdamunt de la via es veu perfectament i és una bona referència. Al díedre on s'inicia la via hi veurem un burí i diversos claus casolans amb filferro verd. Potser que el primer clau no es vegi a causa d'una herba.


Material: Amb una miqueta de morro es deu poder fer amb cintes exprés, unes catorze si volem xapar-ho tot a la primera tirada. Nosaltres que som uns cagats de mena hem utilitzat: dos tascons petits al tram d'A1 del primer llarg ( amb un es deu arribar ), tres recuperables al primer llarg i dos Camalots ( 0.5 i 0.75 ) per reforçar burins a la quarta tirada, tingueu en compte que els hem possat al costat del buril. Interessant portar forçes mosquetons de seguro i bagues ben llargues per les reunions.




-Grau Obligat: Un deia V+ i l'altre 6a.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada