dijous, 20 de juny del 2013

Fisura Caracol a la Paret de Catalunya.



-Cordada: Manolete's Team.
-Ressenya: la d'en Luichy
-Material: Hem utilitzat un joc de tascons i un de friends de l'Alien verd al Camalot del 4. El Camalot del 5 no l'hem possat tot i portar-lo.


-Aproximació: La via comparteix el primer llarg amb Un Mundo Feliz. Per arribar-hi identifiquem amb alguna fotografia que trobarem a la xarxa o a la guia el pany de paret i anem cap a la seva base. Tingueu en compte que està bastant a prop de l'evident Xemeneia G.E.D.E. El primer llarg és un evident díedre amb una fletxa picada a la base, una gran alzina i un bloc caigut. Només hem sabut trobar un pont de roca llaçat dels dos que marca el croquis.
-Via: Te alguns trams interessants però els trams de rostoll i la terra que et vas menjant poden fer que ens enrecordem més d'aquests trams que dels bons, a mi em va agradar molt més Un Mundo Feliz. Grau obligat V+/A1. La roca s'ha de controlar en alguns punts. Activitat ràpida. Per sortir millor desencordar-se, seguir les indicacions del croquis fins a un teix que farem servir per encalomar-nos a la paret. Millor tornar-se a encordar en aquest punt. Una altre opció és sortir per l'últim llarg de Un Mundo Feliz, parabolts visibles abans de flanqueijar a la dreta per entrar a la canal de sortida.


-Descens: Rapidet, una petita pujada a la deta i de seguida arribem al coll ample on enganxem les fites que ens baixen al Prat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada