divendres, 30 de gener del 2015

Sector el Pulgoso a Totana.




Escola estratègicament siutada molt a prop de Leiva, a més baixa cota, cosa que la fa ideal per si hem llepat amb el temps a Leyva.

L'Accés és una mica complicat i les notes que vaig pendre una mica justetes. Si venim del Sud creuem el poble en direcció a Alhama. A la última rotonda ( monument de solidaritat de l'aigua ) caldrà girar a l'esquerra per la RM 502 en direcció a Pliego. 1ª rotonda recta, 2ª rotonda recta, 3ª rotonda esquerra i quarta rotonda a la dreta en direcció Las Heras ( o algo així ) per la C8. Continuem recte fins a un trencant a ma dreta que possa La Santa ( C6 ). Seguim per aquesta carretera i passem pel costat d'una casa molt cantona en forma de castell. Al següent revolt( no n'estic molt segur ) a ma esquerra trobem l'aparcament a ma esquerra ( pista que queda morta ), podria ser a un parell de quilómetres de la casa-castell.

L'Aproximació és senzilla i dura uns quinze minuts. De l'aparcament sortim rectes, creuem un torrent sec i arribem a un coll. A sota hi ha les vies.

Orientació Sud, al mes de Gener ens vàrem rostir...te sol des de les 11 fins la posta.

L'equipament generalment a base de bolts, químics i alguns espits. COMPTE ALGUNES REUNIONS D'UN SOL PUNT!!!!!.

Les vies ens varen agradar molt, no patinen i són curtes però intenses ( màx. 20 metres ). Hi ha tots els graus entre el V+/6a al 7C. No hem trobat ressenyes per internet ni n'hem fet, aviam si algú s'enrrolla!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada