dilluns, 2 de febrer del 2015

Sector Montbrú, Moià.

Poble Killo...me he comio 4 quartos!.
-Orientació: En general Sudest, encara que com que va fent esperons n'hi ha algunes on hi ha sol fins cap a les quatre de la tarda.
-Accés: Nosaltres hi hem anat des de Vic, arribats a Moià seguim la carretera en direcció Manresa. Sortint del poble, crec que abans d'un pont, hi ha una pista/carretera petita a ma esquerra. L'agafem i seguim sempre el trencant de l'esquerra. En direcció a unes antenes. Passem un golf, travessem pel mig el poblet de Montbrú i passem una hípica. Arribem a una bifurcació de dos camins amb una reixa al mig que acaben confluint pocs metres més endavant. Aparquem a l'esquerra d'aquesta valla, hi ha dos pàrquings seguits.




-Aproxmació: Des d'on hem aparcat només cal baixar uns seixanta metres en direcció al cingle, no es veu però s'intueix. Per arribar al cingle es passa per un petit grau on algú hi ha possat un tronc fixat amb varilles per evitar el pas i una pintada que diu "ojo ". Sabeu si hi ha algún problema amb aquest accés?. Un cop a la base de les parets nosatres hem anat a la dreta, d'esquena a les vies.
-Vies: Són molt curtes,algunes de set o vuit metres. De les que hem probat i en clau del sector ens han molat: Spiker 6a+,Narcís de Muntanya 6a, Tampax 6a i Tope Bwana 6b. Aquestes i moltes  de les vies ténen el nom i el grau escrit a la base. L'equipament majoritari em va semblar que eren els espits. A LA VIA FISSURA HI FALTEN 3 ESPITS I A LA 7A HI FALTA LA PRIMERA XAPA!!!!!!.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada