divendres, 27 de febrer del 2015

Aleta de Tiburón a la Paret d'Aragó.





-Cordada: Salla i Busquets.
-Accés: A Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una barra de ferro. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).
-Aproximació: Seguim la pista fins a les imediacions del cim del Montsec d'Estall,(ignorar una pista que baixa a l'esquerra a mig camí)  aquí carenem de baixada a l'esquerra fins a l'entrada a la Feixa dels Espàrregs, bon lloc on deixar les motxilles. L'entrada es troba marcada amb tres fites. Seguim la feixa de baixada ( fites i traça ), la via comença abans del ràpel o cordes fixes. Està situat uns dos metres a l'esquerra de la Pilastreta dels Pardals.



-Orientació: Sud total, nosaltres hi vàrem ser al migdia/tarda i encara estava al sol.
-Material: Hem fet servir un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot de l'1.A la segona tirada he repetit l'Alien groc però entraven altres peçes al costat.
-Ressenya: Lanochedelloro.com,com sempre boníssima.Merçi!.
-Via: Les tirades segona i tercera valen força la pena, la segona placa de franjes guapa que es fa curta i la tercera més de finura i de jugar amb un esperó ( l'Aleta de Tauró ). Em va agradar més la gran placa de la seva veïna Pilastreta dels Pardals, més fácil de grau però molt menys equipada. El darrer llarg no el vàrem fer.
-Grau Obligat: La tirada clau és la tercera, de segón em va semblar més 6a obligat que el V+ de la topo.
-Descens: Carenar a l'esquerra fins a retrobar el camí de l'aproximació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada