dimecres, 11 de març del 2015

Sector Penya d'Alcalà a Guadalest.

A la recomanable Erotika (6a+).
Molt bon sector!. Vies llargues, sobre molt bona roca, sense pul.lir, cara sud total, nul.la aproximació i equipament paternalista en general. Si ens volem linxar a fer vies de 40 metres de sisè grau aquest és el nostre sector i diria que també la nostre escola!.


L'Accés es fa des de el poble de Guadalest, a 20 minuts de Polop cap a l'interior. Bona alternativa per si ens fa vent al Ponoig. Un cop al poble baixar cap a l'aparcament de la Piscina ( indicat, al costat del frontón ). A l'entrada del poble hi ha uns aparcaments de pagament, d'aquesta manera t'els estalvies. Un cop al frontón creuem la carrtera i ja estem a sota de la Penya d'Alcalà. Les vies que ressenyo són a la dreta de la Penya, a l'esquerra hi ha més vies, algunes de tant llargues que cal fer amb reunió. D'aquestes darreres nosaltres hem fet l'Espill o Llibre de les dones i la Coses del Tubo.


Si voleu fer les més llargues d'una sola tirada des de el terra millor portar una corda de 80 i cintes ben llargues, encara que la majoria de vies ténen reunió intermeitja. En aquest sentit apuntar que la súper recomanable L'escorxador de vies ( 6b ) no en te i que per fer-la cal corda de més de 60.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada