dilluns, 9 de març del 2015

Via Señor Paca a la Paret d'Aragó.

-Cordada: Salla i Busquets.
-Accés: A Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una cadena. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).


-Aproximació: Seguim la pista fins a les imediacions del cim del Montsec d'Estall, aquí carenem de baixada a l'esquerra fins a l'entrada a la Feixa dels Espàrregs, bon lloc on deixar les motxilles. L'entrada es troba marcada amb tres fites. Seguim la feixa de baixada, passem el ràpel de 30 metres i a uns cinquanta metres de on acaba el ràpel hi ha el peu de via. Pocs metres a l'esquerra hi ha primer la Desliz i després la  Markitos, totes dues ténen una fletxa picada a l'inici.La Señor Paca és la tercera, a cinc metres aproximadament de l'anterior. A l'inici hi te una sageta i una vaga en un arbre. El primer pont de roca de la tirada no es veu des de terra.
-Orientació: Sud.
-Ressenya: Lanochedelloro.com


-Material: Un joc de friends de l'Alien groc al Camalot del 1. Doble corda i cintes llargues.
-Via: M'ha semblat més maca que la Sopa de Caracoles però potser no tant com la Markitos o la Desliz. Te alguna placa força xula i l'últim llarg també està prou bé. La roca és molt bona en general, amb trams concrets on les repeticions ja l'aniran sanejant. A la tirada comuna amb l'Antiparkes hem fet la reunió intermitja i hem enllaçat la següent tirada.
-Dificultat obligada: 6a/A0.
-Descens: Des de el final de la via carenar a l'esquerra a retrobar la traça de l'aproximació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada