divendres, 15 de maig del 2015

Las Vegas.



Bon sector per escalar a l'ombra de la tarda o al sol del matí. Nosaltres hi vàrem anar cap als volts de la una i ja teníem tota la paret a l'ombra. Hem anat a la part dreta de la paret i les vies ens han semblat força disgregades, en canvi a l'esquerra de la paret es veia un sector molt més concentrat i segurament amb les vies més tocades.
Més o menys meitat i meitat pel que fa les vies equipades i les vies d'autoprotecció. De totes maneres a les vies equipades es poden afegir flotants al gust i així ho hem fet nosaltres a les següents:
Balcón Canario V+ ( C0.75 i/o vaga per arribar a R ) i Tumafan Culaba 6a ( C.1 per arribar a la primera xapa, espits vells ).Les vies El Moco 6a+ i Hillman están equipades amb espits vells i pitons.

A la variada Living las Vegas 6a+.
L'Accés el farem des de el poble de Las Vegas, a prop de Chimiche. Un cop al poble de Las Vegas seguim per una carretereta asfaltada muntanya amunt. Nosaltres hem aparcat just on acaba l'asfalt, abans del dipósit d'aigües. Amb un cotxe una miqueta i sense manies segurament podem apurar una mica més la pista.
L'Aproximació la podem fer de dues maneres segons anem a la part Esquerra o dreta del sector i resulta evident ja que des de l'aparcament es veuen les parets. Seguim pista amunt i a l'alçada d'una tanca surt el camí que ens portarà a la part Esquerra del camí, no se si aquesta tanca és perque no volen que es passi per aquí (?), de totes maneres el camí estaba netejat de feia poc. Si seguim pista amunt ( cartells de sector d'escalada ) trobarem el trencant a l'esquerra que va a la part Esquerra del sector. Hi ha cartells de sector d'escalada mentre cal seguir la pista recta però en el momento de girar no n'hem vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada