divendres, 8 de maig del 2015

Sector Visatamar.


Espolón del murciélago (6b).
Hi vàrem anar rebotats de San Marcos i ens va agradar moltíssim. Primer de tot el paissatge: escales en un balcó privilegiat damunt el mar i amb vistes al Teide, després les vies súper estètiques amb uns tafonis i unes formes que se t'en va la olla i finalment perquè les vies sense ser super llargues si que són molt variades: de bloc, de continuïtat, de canto gros, romos...ens va semblar que hi ha de tot!.



L'Accés el fem sortint a la sortida 31 de l'autopista del Nord direcció Cuesta de la Villa. Agafem la dirección de Sta. Úrsula i darrera de l'Hiperdino ( davant de l'aparcament del Mercadona ) hi surt una carretera que passa per sota de l'autopista. La seguim i agafem el tercer a l'esquerra, estacionar una miqueta abans del final.

Racolí (6b).

L'Aproximació comença buscant el passeig marítim  Maese Nicolàs, depèn per on l'enganxem haurem de pujar o baixar ( nosaltres hem baixat ) i localitzar un mirador. A l'esquerra, darrera el mur del mirador, hi surt un corriol que en uns 10 minuts de baixada ens deixa al sector.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada