divendres, 21 d’agost del 2015

Ressenyes de Viuet sector Dreta Est.

Sector Dreta Oest vist des de l'aparcament.
Escola ideal per salvar un dia de mal temps a les altures amb accés ràpid i cómode, súper a prop de Cavallers però a cota molt més baixa. A internet no he trobat ressenyes i jo només faig ressenyes del sector on hem estat però n'hi ha més i amb totes les orientacions.Abans d'anar al sector hem fet La danza de los saltamontes melancónicos (6a) al sector Dreta Oest,ens ha semblat guapa per sostinguda i llarga ( 35 m?).


L'accés venint del Sud per la N-230 passem de llarg el Pont de Suert. Una mica després de pasar el punt quilomètric 128 podrem aparcar a ma dreta a les envistes del Sector Dreta Oest. APARQUEU AMB CURA TERRENY PRIVAT.
L'aproximació és súper evident, cal anar fins a la base del Sector Dreta Oest que és totalment visible. Per arribar a la base del Sector Dreta Oest utilitzem una corda fixe, seguim fins que acaba el sector i una altre corda ens deixa a la base del Sector Dreta Sud, només caldrà creuar aquest sector i arribem a l'inici del nostre sector.
L'orientació com el seu nom indica és Est, te sol a partir de les dues aproximadament.
Compte en algú punt amb la roca en trams molt concrets, nosaltres vàrem arrencar un bloc a l'entrada de la Toma Moreno (6c).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada