dimecres, 11 d’octubre del 2017

Via Tsering al Serrat de les Lluernes.



Via suficientment equipada amb parabolts perquè tothom la pugui escalar sense que ningú hagi de passar por. La dificultat obligada tampoc és massa elevada. Nosaltres ens vam trobar el primer llarg totalment empapat per la pluja del matí, i vam poder-hi passar sense cap problema. És curiós, altres vies obertes a la mateixa paret per les mateixes persones són força més obligades. Suposo que hi ha d'haver varietat... És la via que es fa més d'aquesta paret, però a mi em va agradar més el Díedre Lucifer o la Innominata cat.


-Cordada: Macau i Busquets.
-Accés: Refugi de Santa Cecília, Millor no deixar coses al cotxe, tot i que ara està videovigilat.
-Aproximació: Creuem la carretera i prenem el camí de l'Arrel (GR) cap a l'esquerra en direcció al Monestir. Després de creuar la Canal del Cavall surt un corriol a mà dreta (fita) que ens porta fins a peu de paret. Just abans d'arribar-hi trobarem un tram equipat amb codes fixes.


-Orientació: Nord.
-Material: La via està equipada amb parabolts amb xapa Lucky. Només fan falta moltes cintes exprés. 
-Grau Obligat: V/Ae



-Descens: Des de l'última reunió (equipada amb argolles) fem un ràpel d'uns 45 metres. I després un altre ràpel d'uns 50 metres fins al terra. Aquest últim ràpel es pot fraccionar en dos. De totes maneres potser la millor opció és anar a buscar la Canal del Cavall perquè el 2n ràpel és força brut, amb branques i pedres soltes.
-Ressenya: Nosaltres hem anat amb el llibre de la cara nord d'en Luichy. De totes maneres a la web es poden trobar força topos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada