divendres, 11 de maig del 2018

Aresta Brucs al Pingüí.


Si la comparem amb la seva veïna Hello Harri veurem que com a bona Aresta Brucs és més fàcil i està menys equipada.La via consta de dos llargs ben diferents entre ells: un primer més tombat i tècnic i un segón més trempat i atlètic,amb una sortida de la primera reunió ben elegant.La roca boníssima.Si anem amb un segón de corda novell caldrà tenir en compte que la primera tirada va molt de costat.
-Orientació: Est.
-Accés: Aparcament de Can Maçana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe ja que és un lloc típic de robatoris.
-Aproximació: Nosaltres hi vàrem anar baixant de la l'Esquelet,on entre d'altres podem escalar la Mae West  o la Regira Rocs. Per accedir-hi a peu hem de remuntar la canal de les Bessones fins passat l'Esquelet, després girem a l'esquerra pujant per dins del bosc. Primer passarem per la base de la Vespa i després arribarem al peu del Pingüí.



-Grau obligat:V/A0.
-Material: Nosaltres només hem fet servir cintes exprés,no m'hi he fixat gaire si es podien afegir peçes.
-Descens: Ràpel d'uns 15 metres per la cara nord-est(dreta?). Després baixem a peu per una canal estreta entre la Vespa i el Pingüí, fins que retrobem el camí de l'aproximació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada