dimecres, 16 de maig del 2018

Stoc de Coc a Malanyeu.



La segona tirada te la fama merescuda de ser un dels millors llargs de V+ de Catalunya.Es tracta d'una placa vertical farcida de bones presses i sostinguda d'iniçi a fi.Si a aquesta molt bona tirada hi sumem un primer llarg que no està pas malament i la magnífica sortida per l'esperó de les Monjes Mascles tindrem una molt bona opció per tots aquells que busquin una via guapa,sobre bona roca,amb un equipament tirant a generós i totalment homogènia i sostinguda en el V+.


-Orientació: Sud, vàrem tenir sol fins cap allà les cinc.
Accés: Poble de Malnyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a uns camps enfeixats. Pujem una miqueta i travessem els camps cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita. Seguim una estoneta cap a l'est,amb la paret a l'esquerra. Baixem al rec,el creuem i pugem a la paret. Amb la fotografia que penjo podrem ubicar la via des de l'aproximació.La traça hi va a parar de pet,hi ha una inscripció mig esborrada amb les inicials S.C. i es veuen els parabolts.


Material: 18 cintes si ho volem xapar tot a la segona tirada.
Grau obligat: V+/A0.
Descens: ràpel de 50 que ens deixa a la segona reunió,uns cinc metres per sota del jardí.D'aquí amb un sol ràpel de 65 que amb el xiclet arriba a terra ens plantem a peu de via.Aquest darrer ràpel,es pot fraccionar però no se si arriba amb una 80.
Per baixar a peu cal crestejar cap a la dreta fins una casa (La Solaneta) seguir entre uns prats i l'estimbat i anar a passar per sota uns desploms Cingle de la Pona),travessar el rec i baixar per la pista(menys de mitja hora fins al cotxe).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada