dilluns, 26 de novembre del 2018

Indi Sediciós a Ensija.




Típica via de l'Indi amb un traçat molt encertat,arreglada pensant en els repetidors i equipada per no passar gens ni mica de por. La placa sediciosa l'hem trobat especialment bonica,amb aires a Canalda o Riglos.Hem enllaçat les dues primeres tirades.


Aproximació: Contineum seguint el GR que passa a escasos metres del peu de via després de ressseguir tota la base de la Roca Gran d'en Ferrús.Assegurançes visibles,la primera d'elles un pitó groc
Horari: 3 hores.
Material: Alien gris per reforçar els pitons a la  sortida R3 i 18 cintes exprés millor algunes llargues si empalmem.


Orientació: Oest,sol a partir de les 12.
Descens: Hi ha la possibilitat de rapelar via fins a R1 i acabar de baixar a l'esquerra caminant per una feixa.
Enlloc d'això nosaltres hem baixat caminant des del final de la via,de bon fer.Amb mitja hora hem tornat a ser a peu de via. Cal baixar a l'esquerra per vires de poca dificultat ( II+) i bona roca però amb mala caiguda.Pot ser bona idea baixar encordats ja que hi ha molts pins i en cas de caiguda potser hi ha sort i hi quedem enganxats.

4 comentaris:

  1. Enhorabona, la via es veu interessant! l'heu fet ara?

    ResponElimina
  2. Una llàstima que es dediqui a treure tot l'encant, història i compromís de les poque sparets amb caràcter que queden... a base de ferralla, prou sovint innecessària. Un altre guarrada, gràcies noi!

    ResponElimina
  3. Ja tornem a tenir aquí el pringat de turno que deixa vies cosides a xapes al costat de les fissures a Perles i després va de clean climb...
    Escolta frustrat assumeix que obres callos i quan no ho són és perque el lolillo de turno te l'ha obert encara que a le que et coneixen i veuen la merda d'escalador que ets passen de tu.De fet ets tant egocèntric i pedant que les cordades et van deixant de banda.Aixó no et fa pensar?no te n'adones?.Suposo que és més fàcil ignorar-ho.
    A cascarla:SUBNORMAL!.

    ResponElimina