divendres, 15 de febrer del 2019

Privilegi al Serrat dels Monjos.


Bona via de díedres i fissures que conclouen amb una tirada d'alló més acrobàtica.L'entrada l'hem fet per l'itinerari original i tampoc ho hem trobat tant cutre,igual que la darrera tirada cap a la dreta.La sortida pel recte es veia xula,algú en te informació?.El primer llarg l'hem fet curt,bona opció si anem justos de grau ja que la tirada que ve a continuació és la més obligada de la via.


Orientació: Sud.
-Accés: Aparcament de la Salut a Collbató.


-Aproximació: Des de l'aparcament de les Coves del Salnitre pugem les escales i just abans de la Cova deixem les escales a l'esquerra i prenem un camí que baixa fins la base del Serrat de les Garrigoses. Seguim per sota d'aquesta paret i arribem a sota del Serrat dels Monjos. Seguim el camí creuant peàcticament tota la paret. La via està cap al final de la paret,a uns 50 metres del ràpel de baixad.Linea evident i perfectament visible des del terra.


Material: 2 estreps per persona,12 cintes exprés i un joc de friends de l'Alien groc al Camalot del 3.Poden ajudar les repeticions de 0.5,0.75,1 i 2 així com un Camalot del 4.


Grau obligat: 6a/A1+.El 6a obligat al segón llarg que hi ha díedres cecs,la resta més trampejable.L'A2 a nosaltres ens ha semblat més aviat A1.

Restriccions: Escalada prohibida entre l'1 de Març i l'1 de Juliol.


Descens: Del final de la via baixar uns cinquanta metres a la dreta fins a una instal.lació de ràpel ( 2 bolts amb anella,45 metres fraccionable en instal.lació cutre ).Aquest ràpel ens deixa al camí que voreja la base del Serrat dels Monjos,a 3' del peu de via.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada