divendres, 14 de juny del 2019

Ressenyes del Sector Tras Paret.



Sector ideal per l'escalada familiar amb un olivar a la base ben cómode per montar la paradeta.Equipament a base de parabolts,en general propers. Hi ha vies de placa tècnica i algunes amb un bombo a l'entrada de caràcter més físic i bloqueres. De moment no patinen.
Es troba situat darrera del sector de la Font del Gat,m'imagino que d'aquí l'hi ve el nom.L'aproximació és ràpida i factible per nens,a més al tram final hi ha cadenes totalment redundants i suposo que pensades perque els menuts hi puguin pujar o bé els grans que els duem a l'esquena.Molt evident des de l'aparcament i curta.Simplement creuem la carretera i seguim un bon camí que en 3' ens deixa al sector passant per la base del sector de la Font del Gat,amb vies old school.


L'accés a partir de Sant Llorenç de Montgai es fa prenent la carretera que porta a Camarasa.Passem el pont i després l'aparcament de la Font del Gat ( cartell senderista ),estacionem al següent entrant a ma esquerra amb capacitat per 4/5 cotxes.
La orientació del sector la desconec,si algú ho sap s'agraeix la dada.

4 comentaris:

  1. Precisament hi vam ser fa un parell de setmanes, a començament de juny. L'ombra hi entra a partir de les 13:30-14:00, les vies de més a l'esquerra hi toca el sol fins a les 14:30. L'orientació és est.
    Hi havia estat una altra vegada en ple hivern i a primera hora encara no hi tocava el sol i hi vam passar molt fred.
    El peu de via és molt bo per canalla al sector Trasparet, no tant o gens a la Font del Gat. Però les vies, molt compactes i verticals a l'inici, no em van semblar massa adients perquè la canalla pugui escalar i disfrutar.

    ResponElimina
  2. Jo he anat ja un parell de cops, els V+ Son com 6a i els seguros allunyen força, El lloc es únic per anar ara per la tarda al estiu, pero les vies tenen 1 grauet o mitg mes del que diuen.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la informació,Joan.

    ResponElimina