dissabte, 12 d’octubre del 2019

Nova guia Montsec Oeste.



Ja tenim a les mans la nova guia del Montsec Oeste.Després de 30 anys gastant les pàgines de l'anterior edició, que clarament havia quedat obsoleta,crec que aquesta ha sigut una guia llargament esperada pel col.lectiu climber.
El llibre te diversos punts forts.El primer d'ells és que inclou zones que no havien estat mai ressenyades abans com el Doll,Puig de Millà,Canelles....i actualitza parets com les d'Àger,on el 60% de les vies s'han obert a posteriori de la publicació de l'antiga guia.



Una altre de les coses que ens ha agradat és que hi apareixen tant sectors esportius com vies llargues,una guia per tots els públics i sobretot per tots els dies de l'any!.
D'altre banda l'autor ens ofereix una guia fiable i precisa,havent repetit la majoria dels itineraris ressenyats així com participat en l'obertura de molts d'ells o contactat amb els aperturistes.
Nosaltres hem fet servir la guia en un parell de vies d'aventura i realment el detall és mil.limètric,amb totes les assegurances marcades així com el traçat dibuixat a la perfecció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada