dimecres, 3 de novembre de 2021

Putos Abrefaciles a Costarabella.

 


La última tirada escalada per la variant Yo hago ràpel és francament bonica però a la resta de la via tocarem una mica de verd i escalarem trams de roca a controlar. En general la gent surt contenta d'aquest itinerari i més d'un company me l'havia recomanat.Accés: Circulem per la C-14 des d'Organyà cap a la Seu. Just després del túnel nou de Tres Ponts cal agafar una pista a ma esquerra. L'inici està emporlanat però que de seguida empitjora, aconsellable turisme alt o tot terreny. Estacionament just per a dos cotxes al sisè revolt.

Aproximació: Molt ben explicat al croquis, seguir les fites i la traça pel bosc i les tarteres. Díedre evident i parabolts visibles.Horaris: Aproximació 20',via i ràpels 4 hores així com 15' per retornar de la base a l'aparcament.

Grau obligat: 6a/A1.

Orientació: Est,sol fins a quarts de dues.Material: Nosaltres hem fet anar un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4 que mola reservar-lo per la darrera part de l'últim llarg. Si es va just de grau ha d'anar bé dur els Aliens més petits i/o microtascons. Per rapelar calen dues cordes de 60 metres.

Descens: Dos ràpels de 60 metres tal com indica el croquis: R4-R2 i R2-terra.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada