dilluns, 9 de maig del 2022

Acido Lactico al Pic del Martell.



Genuïna via friqui, reflex de l'època daurada de les apretades i els passos a bloc, en alguns punts en concret va a buscar el pas més difícil resultat d'això és que a cada tirada te el seu passet de 6a que a nosaltres ja ens ha fet bufar lo nostre. A més a més podrem gaudir del rovell original xapant tot el mostrari d'espits d'aquell moment: Emilsa, Tak, Petzl Espeleo i si estem de sort algun fixe legal. La primera reunió ( 2 espits i 1 pitó ) costa molt de reforçar.



Accés: Des de Barcelona es fa per l'autovia de Castelldefels en direcció Sitges i Castelldefels. La deixem a la sortida 42 amb la indicació "Port Ginesta". Seguim paral·lels a l'autovia en direcció Sitges. De seguida arribem a una rotonda i ens desviem a la dreta per entrar a la urbanització " Rat penat ", crec que hi ha una tanca però està sempre oberta. Després d'una petita avinguda amb pins trobem una altre rotonda, seguim rectes per una carretera de revolts amb forta pujada i amb un cartell que indica " Parc Natural del Garraf". Quan portem 1.8 quilòmetres des de la segona rotonda arribem a l'aparcament que ens queda a ma esquerra i que te un cartell que diu " Pic del Martell".
Aproximació: Tot i no durar més de vint minuts és una mica incòmode. Baixem uns metres i creuem la carretera. Pujem per traça força definida fins a un coll on ja veiem la paret Est del Pic del Martell i baixem pel vesant oposat en forta baixada seguint una de les múltiples traces que hi ha. L'i
nici és comú amb la Lafayete, aquesta és la inscripció que trobarem escrita amb lletres vermelles a l'inici de la via que cal situar-lo uns deu metres abans de l'evident Esperó bombers.



Grau obligat: 6a/A0. Per passar amb V+ potser calgui el ganxo.

Orientació: Sud est.

Material: Nosaltres hem fet anar unes 12 cintes exprés, un microtascó i un joc de friends des de l'Alien negre al Camalot del 2. A l'inici de la segona tirada entraria alguna peça més gran per reforçar els dos espits que hi ha.



Descens: Del final de la via acabem de grimpar uns blocs i carenem a l'esquerra seguint rastres de pas fins a trobar una traça més o menys bona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada