dilluns, 9 de gener del 2023

Cromosoma al Serrat dels Monjos.



Una de les darreres aportacions al Serrat, on hi gaudirem de bones fissures i díedres així com d'algun tramet de placa intercalat. S'endevina una pencada titànica dels aperturistes sanejant llastres i netejant les escletxes, gràcies!. La darrera tirada l'hem trobat de traca i mocador però el primer llarg tampoc es queda enrere, potser el tram més discret de la ruta sigui el segon llarg degut a la sorreta que presenten alguns cantells. Activitat ràpida on pot ser recomanable tenir pensada una segona via per amortitzar la jornada.

Orientació: Sud.
Accés: Aparcament de la Salut a Collbató.
Aproximació: Des de l'aparcament cal pujar per la carretera fins a l'antic a aparcament de les Coves del Salnitre. Aquí pugem les escales i just abans de la Cova deixem les escales a l'esquerra i prenem un camí que baixa fins la base del Serrat de les Garrigoses. Seguim per sota d'aquesta paret i arribem a sota del Serrat dels Monjos. Seguim el camí creuant la paret, la nostre via es situa uns 30 metres abans del característic sostre de la Via Peluts ( fissura amb ploms i gran bloc ). Per abastar el peu de via cal pujar uns metres des del camí. Fissura amb parabolts visibles així com una C picada.
Prohibicions: Des de fa uns anys es prohibia l'escalada a tot el Serrat dels Monjos de l'1 de Març al 31 de Juliol, aquest 2022 sembla ser que s'hi deixa escalar tot l'any. 
Material: A part d'una tramposa curta, un pedal i 12 cintes hem fet anar el següent material per tirada:
Ll1: Un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3, doblant 0.75,1 i 2.
Ll2: Alien blau i tascons.
Ll3: Un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 2 i algún tascó.
Grau obligat: 6a+/A1.
Horaris: Aproximació 20',via i rapelar-la 3 hores. Retorn al vehicle 20'.
Descens: Dos ràpels de 40 ( R3-R2 ) i 45 ( R2- terra ) per la mateixa via. Preveure recanvis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada