dimecres, 17 de juliol del 2024

Via Normal a la Roca del Miracle.



No deu ser la més maca de l'agulla però segurament si que és la més fàcil de llarg. La primera meitat discorre per una fàcil i evident fissura situada a la cara oest que ens mena a un ampli relleix en plana aresta sud.A partir d'aquest punt gaudirem d'una assequible escalada de placa totalment desequipada però que podrem assegurar utilitzant bons clavadors. Ideal per acabar de sumar metres si passem pel Coll del Miracle.
 

 
Accés: Esplanada del Miracle (Creu d'en Regató) situada a uns 5 km de Can Maçana i a 2 km. de Santa Cecília. Hi ha lloc per uns quatre cotxes a l'ombra d'un bon noguer i està a ma esquerra si anem de Can Maçana a Santa Cecília.
Aproximació: Pugem per les escales de ciment que surten de la carretera fins a un camí que seguim cap a l'esquerra. En poca estona arribem al GR que seguim cap a la dreta. Arribarem a unes escales de pedra i poc després trobem un camí que surt a mà esquerra senyalat amb marques blaves. Agafem aquest camí que ens porta fins a la Canal del Miracle. Després d'una forta pujada arribem al Collet del Miracle, seguim el camí a l'esquerra cap a Frares/Coll de Port i la primera agulla que trobem és la Roca del Miracle.Pel mig del bosc, sense massa traça, assolim la base de l'evident fissura a la cara oest de l'agulla.
Orientació: Oest la primera part i sud la segona.
Horaris: Aproximació 50 minuts,per fer la via i el ràpel uns 45 minuts.Amb quaranta minuts tornem a ser a l'aparcament.
Material: Dos Aliens ( groc i vermell ) així com un Camalot del 0.5. En un dels clavadors només és possible encabir-hi un clau pla.
Grau obligat: IV
Descens: Nosaltres hem baixat per la via amb un sol ràpel de 25 metres per la mateixa via. Reunió i ràpel de dos parabolts anellats.
Ressenya: No se d'on ha sortit però estaria bé saber-ho!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada