dimecres, 2 de novembre del 2011

Espolón Manolín al Pico de la Miel ( La Cabrera ).




-Cordada: Tomas, Roger Valimañas i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres duiem la de las 100 clássicas de España peró a Internet en podem trobar moltes. La de lanochedelloro.com com sempre molt bona.



-Aproximació: Tot i el que diu la guia nosalres hi hem anat des de la gasolinera, era el que feien els locals. D'aquí pugem a un prat i l'atrevessem a l'esquerra,agafem un camí i el seguim uns metres. Més endavant n'agafem un altre a la dreta que puja clarament cap a la paret. A peu de via es veuen les xapes de La Salamandra, la via original entra per una canal díedre a la seva esquerra.





-Material: Algúns tascons,semàfor d'Aliens i joc de Camalots fins al 2 o el 3,no ho recordo.
-Via: Molt guapa,no te cap llarg lleig. Bona roca i de bon protegir. Variada amb placa,díedre,fissura,bavaressa...si no estem massa acostumats a l'aderència és una bona opció perquè la tirada de placa és vertical i amb bona presa. Tingueu en compte que és una via molt concorreguda i si no volem fer cua millor matinar.Hem enllaçat les tirades: 2+3 i 4+5. Obligat V/A1.
-Descèns: Es veu que es pot baixar per la canal de la dreta o per la de l'esquerra. Nosaltres ho hem fet per la de la dreta ( mirant a la paret ), hi ha una desgrimpada un xic malparida ( III ) peró és molt curta. No se com serà per l'altre cantó.

2 comentaris:

  1. Sembla guapa aquesta via, però... on és això?
    Cabrera? Però no serà Cabrera de mar, no? Ens podríes posar quina zona és, que Espanya és molt gran!
    Apa, salut i metres.

    ResponElimina
  2. No és Cabrera de Mar,no. La Cabrera està a Madrid.Si estas per aquella zona crec que és una via molt recomanable. Si hi vas i necessites informació ja diras.
    Salut!

    ResponElimina