dilluns, 14 de novembre del 2011

Tridragons a la Pala Alta



-Cordada: Conxa,Manel i Busquets.
-Ressenya: La del blog Romàntic Guerrer, merci Lluís!!!!




-Material: La via està totalment equipada amb parabolts ben nous ( ténen tres setmanes ),reunions amb dues anelles per rapelar.
-Aproximació: Evident,la via està a la dreta del contrafort de la Lluís i Brothers Ruiz, hi ha el nom pintat a la base i es veu fins i tot des de la pista. Parabolts també visibles.



-Via: Guapa,encara que una miqueta descompensada de dificultat. La tercera tirada és com si fos d'una altre via. Aquest llarg és el que marca la dificultat de la via. Discutiem que la dificultat obligada d'aquest llarg deu estar entre el 6a i el 6b..La tirada semblaria que va ser oberta en artificial i ara ha estat reequipada amb plan esportiu. Si es volgués passar en artificial actualment caldria portar material,com està ara cal fer sortides ( mai exposades ). La resta no és que la regalin peró es fa més bé. A mi em va semblar que totes les triades eren boniques i les dues darreres amb un bon ambient. La roca en general bona ( al principi cal controlar-la una miqueta ).


-Descèns: Tot i que la via està equipada per rapelar nosaltres hem baixat caminant. Cap a la dreta per un camí ben fressat i fitat en poc més de deu minuts som a la pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada