dilluns, 14 de novembre del 2011

Óscar Lafotet a la paret de l'Extrem.



-Cordada: Manel,Conxa i Busquets.
-Ressenya:


-Material: Semàfor,Camalots fins el 3 i un tascó per escanyar un bolt al primer llarg.
-Aproximació: Al refugi del Xut agafar un camí que hi ha al darrera i que baixa cap a les parets per una canal molt oberta. El camí marxa a la dreta i nosaltres prenem una traça a l'esquerra que va cap al peu de la paret. La via comença just abans de les ruïnes d'un corral. Parabolts visibles en un díedre vermellós. Foto útil per localitzar la via al blog de l'Edu.



-Via: Li passa una mica com a la Pau Ranger, que te trams guapos combinats amb trams herbosos i algún tramet de mala roca.M'imagino que és el caràcter de les vies d'aquesta paret. D'altra banda hem de pensar que aquesta via ha estat recentment arreglada ( s'hi han afegit parabolts i claus ) i sembla que a partir d'ara es començarà a fer més del que es feia i anirà quedant més neta.
A la primera tirada vigileu molt amb una esquerda que hi ha a l'esquerra de la primera sabina perquè la corda s'hi enganxa. La R1 ens l'hem saltat i hem anat directes a R1 bis que hem hagut de montar-la ( Camalots 3 i 0.75,només els hem fet servir aquí ). Hem enllaçat la segona i la tercera tirada .
De grau obligat comntàvem sobre el V+.
-Descèns: Ràpid i evident a buscar el refugi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada