dilluns, 11 de juny del 2012

Cherokee Exprés a Canalda.

-Cordada: Isaac Ferrés i Busquets.
-Ressenya: 



-Material: Via totalment equipada amb parabolts i algún clau, hem possat un Alien groc a la primera tirada per treure pèndol al segon de cordada. Crec que amb unes 14 cintes ja es fa, dur-ne alguna de llarga especialment per la primera tirada.
-Aproximació: Molt ben explicada al croquis. Aparquem al principi de la paret, vinguent de Coll de Jou , i agafem una pista fins a un dipósit d'aigua. Aquí agafem un camí amb fites que va cap a la paret, ja veurem els parabolts en un díedret una miqueta trencat i herbós. L'inici esta just a la dreta de les coves.
-Via: M'imagino que deu ser la via més equipada de Canalda, per tant una bona opció per agafar-li el tacte a la pedra del lloc. La roca en general bona peró algún tram demana vigilar una miqueta. La primera xapa està un pèl alta i la roca no acompanya massa. Si mireu el croquis veureu que han afegit una tirada ( IV ). Obligat suposo que V/V+. Te algún tram interssant peró creua dos feixes i no te massa ambient.
-Descèns: De la reunió que han afegit a dalt sortim a l'esquerra i pujem caminant un tros. Després anar a la dreta, més o menys planejant fins a uns prats, baixar-los i al final anar a l'esquerra a enganxar una pista que ens retorna a la carretera. La via està equipada per rapelar peró no se si és una bona idea degu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada