diumenge, 3 de juny del 2012

TIM a les Bagasses.



-Cordada: Isaac Ferrés i Busquets.
-Ressenya: No en duiem...N'hi ha prou amb anar a peu de via on trobarem el nom pintat a la vertical del Dau. Després es tracta de seguir els parabolts JOM, mola portar ressenya o coneixer les vies adjacents perque es creua amb d'altres. Al Dau, la TIM és la que va més a l'esquerra ( parabolts amb bagues ), un cop a sobre del Dau cla flanqueijar a la dreta, a la vertical d'un sostre. En acabat va més o menys recte, compte que en algún punt comparteix reunió amb la Merchely.
-Material: Cintes exprés.


-Aproximació: Buf, fa mandra tornar-ho a escriure... mireu-ne alguna altre de Bagasses al bloc, aquesta està just a sota del Dau i ja dic que hi ha el nom.
-Via: A nosaltres ens ha agradat molt, sobretot per sostinguda i homogenia, V+ de dalt a baix amb l'entrebanc del Dau. Típica via de placa de Terradets. La roca com sempre és bona ( alguna cosa belluga peró molt puntual ). La tirada del Dau és la més difícil, suposo que deu obligar a 6a. Les plaques de després, són de V+, potser si que les xapes estan col.locades en els pasos més dificils peró cal escalar, sinó és V+ obligat deu ser V.
-Descèns: Seguir el cable a la dreta i després un camí fins la via del tren, creuar-la i baixar a la carretera per una corda fixe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada