divendres, 7 de setembre del 2012

Andrich- Fae a la Torre Venecia.



-Cordada: Marc Segarra, Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya:



-Accés: Del poble de Listolade pujem amb cotxe fins a la Capana Triestre.
-Aproximació: Hem de pujar per una pista fins al refugi Vazzoler. Un cop aquí seguim en la mateixa direcció i agafem un camí a la dreta. A l'alçada d'uns prats hem de pujar per una traça a la dreta que ens porta a una tartera. Entrem a una canal i a la dreta trobem la vira per on comença la via. La seguim a la dreta fins que trobem la R0 ( millor encordats, III + ).



-Material: Joc de Camalots fins al 3, fisurers i semàfor d'Aliens.
-Via: Està bé, bona via de díedres i fissures de totes les mides. Alguns llargs molt guapos ( especialment el díedre final , cinc estrelles ). V/V+ obligat, bona roca.
-Descèns: Un cop acabada la via seguim la vira anular cap a l'esquerra. Localitzem les instal.lacions de ràpel a sota d'una petita desgrimpada. Aquests són 4 o cinc curts i segons sembla es podem fer en dos ràpels. Del final dels ràpels anar a buscar una gran canal per la que baixarem. A dins de la canal convindrà fer un rapel curt ( una sola corda ) i després del mateix sortir de la canal i anar a buscar un llom herbós marcat amb senyals vermelles pel que retornem al refugi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada