dilluns, 26 de novembre del 2012

K fa REM a la Paret Bucólica.





-Cordada: Laia, Edu i Busquets.
-Ressenya: 

-Aproximació: De l'aparcament de la Bucólica surt una traça fitada i marcada amb punts vermells que ens deixa a peu de paret. Un cop aquí anem a la dreta fins que trobem el peu de via de la Suzekiu ( nom pintat ben gran ) i a la dreta veurem els parabolts i una picada mig esborrada ( K.F.).
-Material: Nosaltres hem passat amb 16 cintes exprés. A l'única tirada que n'hem trobat a faltar ha estat a la penúltima, peró es poden anar reciclant. A la segona tirada hi ha un pas obligat entre dues xapes que a mi em va semblar molt dur ( 6b? ). Si te n'anaves bastant a la dreta i llavors la cosa quedava més suau ( 6a ?), aquest flanqueig d'anada i tornada potser es pugui protegir amb un Alien ( estem parlant d'un parell de metres ).


-Via: A nosaltres ens ha agradat força. Per aèria, sostinguda i per tenir algunes tirades molt guapes. Fa falta que es vagi fent més perquè es sanegi un pèl més la roca però en general és bona. De grau obligat es passa amb el 6a, llevat del pas de la segona tirada que ja he comentat amb el tema del material.
-Descens: De l'última reunió acabar de grimpar el ressalt que la domina. Anar a l'esquerra a enganxar una traça que ens deixa en una tartera. A l'alçada de peu de paret deixar la tartera i anar a la base de la paret, d'aquí baixem uns metres per les traces i tornem a enganxar la canal que seguim fins la carretera.

3 comentaris:

  1. Hola , cap problema per posar la resenya de la via al vostre blog, tot al contrari es d'agrair. Tens raó en que faria falta que es fes mes sovint per tal de que quedes mes sanejada, pero aquesta via (K fa Rem) nos ens va queda tant "comercial" com les seves germanes que també vem equipar en el seu dia (El Balsam, Treintaitantos i Pas d'Estres) a la mateixa Paret Bucolica, que hi farem).
    Saltuacions i força escalades.

    ramon (maneirons)

    ResponElimina
  2. Bones Ramón!. Gràcies per la via i per la ressenya!. Lo de la roca només ho deia perquè la gent no es pensi que trobarà una roca sputnik al 100% del recorregut ( a la majoria de trams si!) , de totes maneres amb l'equipament que hi ha ja es passa bé pels trams de mala roca.
    Quan dius menys comercial perquè ho dius? per l'equipament? a mi em va semblar correcte en general.
    Salut i metres!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola de nou, lo de "comercial" ho deia per el numero de repeticions, Pot ser la de del Balsam es la que mes es fà, a totes les vies hem mirat que l'equipament sigui el correcte (alguns ho troven un pel excesiu). La "K fa Rem" es la que va quedar mes exigent (la roca ho fa aixi) i vem pensar que a lo millor un dia al fer-nos grans podriem pujar per ella "elegantment" jejejejj, pero al menys a mi ja s'em pasa l'arros. Segur que algú podrà treu-re.li profit.
    Salutacions i a tibar-li força.

    ramon (maneirons)

    ResponElimina