dijous, 15 de novembre del 2012

Cafè, copa i puro a Roca Narieda sud

-Cordada: Conxa i Manel.
-Ressenya: portàvem la d'en Xavi granés, com sempre cap problema.
http://alturgell-xgrane.blogspot.com.es/search/label/Roca%20Narieda

-Material: la via està més o menys equipada, tot i això vam fer servir alguns empotradors i algun friend petit/mitjà.
-Aproximació: Des de coll de nargó agafem la c-14 cap al nord i al cap d'un moment trenquem a la dreta per un pont direcció Perles, i tornem a trencar direcció Canelles.Hem de deixar el cotxe en un petit parking davant de la paret i abans del poble. Baixem al mas que hi ha sota nostre i agafem un camí fitat que ens porta cap a la paret. La via comença al centre de la paret, en una diagonal cap a la dreta que es veu des de la carretera. es veuen els primers seguros des del pèu de via. Com a referència la via queda a l'esquerra de "postre de músic".Calcular 45min-1h.

-Via: ens ha agradat prou, la roca és bona, tot i que hi ha llargs millor que d'altres. Podem trobar plaques, flanquejos i algun tros més rostoll. És una via típica d'aquesta paret, ideal per fer metres, posar algun trasto i escalar al sol....Si el que es busca és verticalitat aquesta no és la paret ideal, en tot cas nosaltres hem disfrutat d'una escalada disfrutona amb samarreta de màniga curta i en un ambient de total tranquilitat....
Nosaltres hem tardat unes 4h 30 min.A l'R11 podem escollir entre passar per un 6a per la dreta o l'esquerra; nosaltres hem escollit tirar per la dreta i aixì tenim 3 llargs més per acabar el dia....si escollim tirar per el 6a de l'esquerra després haurem de grimpar després per arribar al cim, i semblava un xic més desequipat.

-Descens:des del final de la via hem de grimpar fins al cim, baixem fins al coll de la dreta (no hem de baixar per aquest!) i seguint les fites pugem un xic per arribar a una tartera per la que baixem.Al principi baixem per la tartera i després anirem trobant passamans que ens durant fins al peu de la paret i d'aqu´´i tornem cap al cotxe. Més o menys una horeta de descens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada