divendres, 12 de juliol del 2013

Clásica de invierno.




-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Ressenya, Aproximació i descens: A lanochdelloro.com
-Material: Joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3 i algún tascó. Si anem justos de grau pot anar bé repetir un 0.75.


-Via: A mi em va agradar força, sense ser una maravella escala trams de díedre i alguna placa força guapes, aixó si alternat dels trams de rostoll de rigor. La roca tampoc és cap maravella peró ja està força sanejada i tampoc és que pateixis en cap moment per aquest tema. El que si m'ha semblat és que a la placa de la penúltima tirada el V+ obligat es queda un pèl curt, jo ho he vist més de 6a obligat. Hem enllaçat les tirades 1+2 i 3+4, amb cordes de seixanta que no ha sobrat massa corda.

3 comentaris:

  1. Ep Companys, és la Peña Montañesa? és que ho poseu difícil eh? d'això s'en diu crònica minimalista jajaja

    ResponElimina
  2. Sí, el nivell del bloc està baixant bastant, cosa que semblava difícil...

    El que passa és que el Castorcillo no para d'escalar i no té temps de piar.

    ResponElimina
  3. Bones...
    Jaume si no coneixes la Peña Montñesa ves-hi que t'agradarà, crec que aquesta juntament amb la Clásica de Verano són les dues més assequibles. Amb V+ o 6a es fa la via bé.

    Albert: Si a la piada surt aprox, descens, material i grau obligat que més vos que hi cardi? el bar on hem esmorzat?. Aquest bloc sempre s'ha insipirat en una famosa web famosa per les seves bones ressenyes ( molt ben dibuixades i detallades ) i com que aquesta web ara està parada doncs no tenim model a seguir....

    Salut i metres!!!

    ResponElimina