divendres, 5 de juliol del 2013

Díedre Bages a la Oest de St. Jeroni.



-Cordada: Manel, Contxa i Busquets.
-Aproximació i Descens: Mireu la piada de la Torres Nubiola i l'Esperó del Migdia.
-Ressenya: No en dúiem, anàvem a fer una altre via i de rebot vàrem acabar aquí. Podeu consultar la guia de l'Hita de la cara Nord,a internet he trobat aquesta d'en Climb Eastwood:


-Material: Nosaltres hem fet servir els Camalots 0.75 i 3 així com un Alien vermell per la primera tirada. A la segona només hem llaçat arbres i a la tercera un merlet. Afegir que a la primera tirada al lloc on hem possat el Camalot del 0.75 crec que hi entraven un Camalot de l'1 i del 2.En aquest llarg costa possar peçes per tant si voleu possar-ho tot en aquest tram el tema quedarà més segur. Els primers metres de la via costen d'assegurar, potser per aixó a la guia de la Cara Nord es recomana dur algún clau ( tampoc vaig veure on posar-los ).


-Via: A mi em va agradar, el díedre del primer llarg és guapo malgrat la roca un pèl escamosa en algún punt que de fer-se més la via quedaria sanejat. La segona tirada comença pel díedre fins que et trobes un bosquet, en aquest punt nosaltres hem escalat tota l'estona per la placa de la dreta. A la piada d'en Climb Eastwood començen a escalar per la placa de la dreta i llavors creuen a la placa de l'esquerra on comenten que troben roca delicada, si vas sempre per la dreta la roca és boníssima. Últim llarg per placa de roca també molt bona. L'única pega que l'hi vaig veure és la vegetació que en algún punt molesta un xic, si alguna ànima caraitativa te ganes de pujar-hi amb un xerrac podant quatre branques el tema quedaria de puta mare.Grau obligat V. Només hi ha les reunions equipades: R1: burí+ espit,R2: sis burins i R3 bolt+2 burins. Com que la via és curta i l'aproximació no seria bona idea combinar-la amb alguna altre, tingueu en compte que queda just al costat del ràpel.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada