dilluns, 4 d’abril del 2016

Los Misteris de Pepe Gall Al Serrat del Poll

Via força guapa, especialment durant la segona meitat amb tres llargs molt disfrutons amb tope canto i roca sputnik. Els llargs inicials també estan força bé, llàstima de la feixa que talla una mica el rollo, però passa amb totes les vies d'aquesta paret. Està equipada amb parabolts, si volem podem portar alguns friends o tascons per rematar l'equipament.



-Cordada: Busquets i Macau.
-Accés: Hem d'anar a Alòs de Balaguer,a uns 15 km. d'Artesa de Segre. Un cop a Alòs de Balaguer hem de creuar el poble i seguir per una pista que comença fent baixada al costat d'una font i que discorre paral.lela al riu. Seguim aquesta pista fins al final, on trobem una petita esplanada on deixar el cotxe.
-Aproximació: Continuem per la pista paral·lela al riu que es va convertint en camí. En pocs metres trobem un camí a mà dreta que puja cap a la paret. Després d'una curta pujada arribem a peu de paret. Inscripció amb el nom a peu de via (també es veuen les xapes).



-Orientació: Sud-est
-Material: Cintes exprés i alguns friends o tascons per reforçar l'equipament de la via (opcionals).
-Grau obligat: V+


-Descens: Des del cim hem de desgrimpar uns metres per la cara oposada fins a localitzar una savina amb una instal·lació de ràpel. D'aquí muntem un ràpel de 40 metres. Continuem baixant pel vessant oposat (camí i rastres de pas) fins arribar a una passarel·la sobre el riu. La seguim i en poca estona arribem al camí de l'aproximació.
-Ressenya: Al blog de lo Gall hi ha una molt bona ressenya:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada