dilluns, 6 d’abril del 2020

Esperó Blocaire a la Codolosa.


Vàrem dedicar una jornada a anar fent les vies de la banda dreta de la Codolosa.En algunes només vàrem escalar la segona tirada,si no em falla la memória aquesta va ser una d'elles i ens va semblar la més punyetera de totes.Convé agafar les informacions que fem de la via amb certes reserves ja que hem fet com quan mengem peix,no ens hem cruspit ni el cap ni la cua.
 Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent per un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desapareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça més directa però està molt bruta. La via queda a la part dreta de la paret.
Orientació: Podria ser que sudest. 
Grau obligat: V/A0.
Orientació: Sud.
Horari: Amb unes dues hores es deu fer i rapelar.De l'aparcament a peu de via conteu uns 15'.
Material: La via pràcticament està equipada amb pitons i bolts del 8,hem possat un Camalot de l'1 per arribar a R2.
Descens: Nosaltres hem fet i rapelat el segón llarg.Semblaria que si s'escala tota la via cal baixar amb dos ràpels segons indica la ressenya.

4 comentaris:

  1. Vas escalant a ple confinament?

    ResponElimina
  2. Si és clar,cal buscar parets ben discretes com la Codolosa.
    I tu que vas sortint?podriem mirar de quedar que tothom està amb això del confinament i no hi ha manera d'enganxar a ningú.
    Salut i roca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t'enxampen et tocarà pagar una bona multa i amb raó!

      Elimina
  3. Segur que els agents rurals estan seguint els blogs dels escaladors per veure qui encara va a escalar i denunciar-los. A hores d'ara ja deuen estar rastrejant la IP de blocempotrat per veure qui és l'autor de la piada.

    També podria ser que fos una piada endarrerida, d'aquells temps en què encara es podia escalar. Ho recordeu? Fa unes d'això...

    ResponElimina