dimecres, 7 d’octubre del 2020

Dersu Uzala al Trió del Mig.


M'ha semblat una bona via,molt variada ja que va alternant constantment la placa i el díedre.La roca o és boníssima o està sanejada,he trobat que te més ambient del que sembla des d'abaix.Malgrat que l'itinerari es desenvolupi en el IV/V grau ( 5 metres de V+) jo no el recomanaria com a iniciació ja que hi ha trams de IV una mica expossats.Hem seguit les variants que marca la ressenya adjunta i diria que és com queda un recorregut més atractiu.

Accés: Aparcament al Restaurant de la Vinya Nova,el Bruc.

Aproximació: Agafem la pista que duu a Collbató i la seguim uns doscents metres.Trobarem una paret amb una porta de ferro a la nostre dreta i uns pals de fusta per que no es pugui aparcar a la nostre esquerra.Aquí deixarem la pista per anar a l'esquerra i agafar el Torrent de l'Artiga.Quan aquest es bifurca prendre el de l'esquerra, a la dreta hi ha la ferrada de les Dames. Anem pujant torrent amunt, a estones per una traça que queda a l'esquerra del torrent.De seguida veurem la paret del Trió del Mig a la nostre esquerra,el sostre vermellós sota el qual hi ha la R3 és ben visible.Seguirem pujant pel torrent trobant alguna marca verda fins que siguem a l'alçada de peu de paret on una gran llosa tombada ens indicarà el moment de deixar el torrent i buscar l'inici de la via a la nostre esquerra.Alzina al davant d'un díedre en diagonal a la dreta.



Restriccions: Escalada prohibida de l'1 de Gener al 31 de Juny.


Horaris: Aproximació 25',via 3 hores 30',descens en ràpel 1 hora i retorn a la Vinya Nova 20'.

Orientació: Sudest però el primer llarg resta a l'ombra fins cap allà les 11,la resta de la via sobre les deu jo diria que està tota al sol.

Material: Unes deu cintes exprés i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 2.

Descens: Rapelant per la mateixa via tal i com marca la ressenya del col.leccionista de vies. Totes les reunions disposen de dos parabolts vinculats amb cordinos i una anella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada