dilluns, 5 d’octubre del 2020

Desconfinats al Doll.



Típica xemeneia dolliana on els paladars més fins es poden enoegar amb el guano,la sorra i algun tram de roca a controlar.
Malgrat l'aire salvatge i aventurer que es respira durant tot el recorregut la ruta ha estat sanejada i netejada.Nosaltres la vàrem fer quan la via tenia menys d'un mes de vida i vàrem tirar alguns blocs avall.
A la segona tirada vàrem dubtar una mica del recorregut,superat el tram de 6a+ cal entrar a la gran canal i evitar un esbarzer per la placa de la dreta.
La darrera tirada l'hem fraccionat tot montant la role opcional que marca el croquis.


Accés: Si venim des de Camarasa just després del cartell de la Fontllonga hi ha una pista a ma esquerra.Entrem en aquesta pista i de seguida en prenem una altre a l'esquerra,recte aniriem a una granja.
Seguim aquesta pista aproximadament un quilómetre i aparquem sota la segona linea elèctrica que trobem havent deixat enrrera una bassa antiincendis.Em sembla que amb un tot terreny es pot apurar una mica més.
Restriccions: Segons l'any l'escalada al Doll pot estar prohibida de l'1 de Febrer al 31 de Maig.


Horari: Aproximació 30',via 4 hores i retorn al cotxe 30'.
Grau obligat: V+/A1.
Material: Nosaltres hem fet servir 16 expressos i un joc de friends des de l'Alien negre al Camalot del 5,repetint des de l'Alien groc al Camalot del 2.


Orientació: Nordoest,a les 2 encara era a l'ombra.
Descens: Per terreny selvàtic arribem a un corriol que seguim a l'esquerra fins enllaçar amb la traça d'aproximació.
Material gràfic: Tot és d'en Joan Asín.Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada