dilluns, 13 de juny del 2022

Espolón Guerrero al Montmell.



 Conjunt de blocs dispersos però com que estan situats a diferent cota l'Espolón Guerrero juga a enllaçar-los com si es tractés d'una via d'escalada, és com anar a fer bloc però en comptes d'anar movent el crashpad d'un bloc a l'altre els tindrem un a sobre de l'altre i podrem acabar en un cim ben xulo. Activitat d'inciació a la via llarga que facilment podrem combinar amb alguna altre recorregut, jo ho he fet amb la Integral del Sol i la Lluna.



Accés: Municipi de la Joncosa de Montmell. Si hi arribem des de Vilafranca passem de llarg el poble i entre el cartell de final del municipi i el pk 7 agafem una carretereta a ma dreta en direcció l'Àrea Recreativa Forestal de Montmell. Passada una font la carretera passa a ser pista i arribem a l'Àrea Recreativa on estacionem.

Aproximació: Pugem a la pista que hi ha damunt de l'aparcament i la seguim a l'esquerra fins a una cruïlla amb diversos rètols. Aquí trencarem a la dreta. L'inici el localitzarem en un roc a ma esquerra uns trenta metres abans d'un poste de ferro verd.

Horari: Aproximació 10',via 1 hora i retorn a l'aparcament 25'.



Material: 4 cintes exprés. Les reunions es fan a peu pla però sovint es fan sobre un sol parabolt, preveure algun ferro variat per si es volen reforçar.

Orientació: Sud (?).

Descens: Acabarem just al Casstell de Montmell des d'on baixarem per un evident camí fins l'aparcament.

Ressenyes: Escaltecas, eskerrik asko!


2 comentaris:

  1. A quina època hi vas anar Marc? ara deu fer-hi molta calor oi? Sembla prou interessant 160 metrs de via .

    ResponElimina
  2. Si Jaume, aquesta la vaig fer al Desembre. Més que una via és un amuntegament de blocs un darrera l'altre i caminant pel mig.
    Una excursió amb entrebancs,vaja.
    Salut i metres!!!

    ResponElimina