dilluns, 8 de maig del 2023

Cachorrito a la Foratata.


A nosaltres ens va agradar ja que la vàrem trobar una bona combinació entre plaques i fissures. La linea és lògica i te el segell dels seus aperturistes: només ferro allà on no entra un catxarro i a les reunions perquè quedin còmodes. Te bon ambient i la roca és bona,tot i així a mi em costa molt confiar en els esquistos que d'altra banda són ben adherents.



Accés: Estacionar a les immediacions de l'Hotel Alto Aragón a l'estació d'esquí de Formigal.
Aproximació: Des de darrera de l'hotel surt un camí marcat amb pintura que fa la volta a la Foratata cap a l'esquerra. Quan portem més o menys 30' de marxa veurem la via amb la foto de la ressenya i ens hi apropem per on ens sembli. Díedre/canal evident.




Grau obligat: 6a/A1.
Orientació: Oest,el sol no hi toca fins cap allà la una.
Horaris: Aproximació 1 hora,via 6 hores i baixada 1 hora. Un servidor es va encallar a la cinquena tirada i va estar-hi una hora i quart; és un record de permanència que difícilment algú superarà.


Material:un Un estrep,16 expresos i un joc de friends des de l'Alien negre al Camalot del #4 repetint del 0.75 en amunt. El del 2 es pot triplicar per fer artifo de cagat al cinquè llarg.
Descens: Del final de la via baixar al vessant oposat i prendre el camí que fa la volta a la Foratata cap a l'esquerra per enllaçar amb el de l'aproximació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada