dimarts, 2 d’agost del 2011

Anglada-Guillamón a les Bagasses

-Cordada: Roger, Jordi i manel.
-Ressenya: la d'en ressenya, una mica curta però es va seguint amb una mica de llògica...
-Material: joc de friends i de fisurers, un parell de xapes recuperables i bages per sabines.
-Aproximació: la normal de les Bagasses. la via comença per el diedre que hi ha al costat de la Supertramp, just després de la CADE. 20 min.
-Via: 1er llarg per el diedre fins al jardinet, el creuem fins a l'altre costat i pugem per un diedre evident. d'aquí aenm enganxant diedres i alguna placa, sempre per la part més evident, fins a sota del gran diedre que ens porta fins a la feixa.D'aquí caminem 100 m cap a la dreta, fins a sota del gran diedre que ens farà sortir de la paret .Just a 5 m del diedre i en una fisura es veu un parabolt, i d'aquí es va tirant amunt per la part més evident.Nosaltres hem fet 3 llargs de sortida des de la feixa, el primer al màxim de corda i al peu del mur final hi ha una reunió,i els 2 ultims per la Vidal-Farreny.S'ha de dir que la via és bastant rostoll, a part d'algun tram puntual algun llarg per sota de la feixa i l'ultim( aquest si que està bé, vertical i amb bona presa, això si, nosaltres l'hem trobat totalment equipat amb parabolts, pitons, ponts de roca...Vaja, que escalar escalar no gaire....Nosaltres vam tardar unes 6h. una cordada de tres.La veritat és que ens hem aixecat molt aviat per poder escalar, tant per evitar al màxim la calor com per la més que possible pluja de la tarda (efectivament un  bon ruixat ens ha caigut, però quan hem arribat al bar!). Cap a les tres de la tarda la paret està a l'ombra i en principi s'hi pot escalar.No ens pensàvem escalar a Terradets un  30 de Juliol! 
-Descens: el normal des del cim de les Bagasses, caminant cap a la dreta pel camí fins a trobar el ràpel, i d'aquí fins a la carretera i tornada a la font (1h.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada