dimarts, 6 de desembre del 2011

Achichiperendengue al Serrat de Sant Miquel.



-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Ressenya: Lanochedelloro.com
-Material: Joc de Camalots fins al número 4 ( repetir fins al l'1 pot ser útil a la penúltima tirada, on no hem possat res més gran ), joc de tascons i semàfor d'Aliens.




-Aproximació: Nosaltres hem aparcat en un punt on la pista és més ample,just a sobre d'una gran tuberia. D'aquí per terreny evident fins a la base de la paret. Segurament haurem d'anar a la dreta a buscar la primera tirada. Aquesta és un díedre xemeneia amb un parell de sabines i ben vertical ( fletxa picada ).
-Via: La part de baix cutreja un pèl ( menys la primera tirada ), amb feixes i un tram herbós. Les tres ultimes tirades són molt guapes, especialment la penúltima. De grau obligat comentàvem entre el 6a-b, la roca a la part inferior demana certes precaucions en alguns trams. La corda fixa ens va semblar que es trobava en bon estat ( aquest tram l'hem fet a l'ensamble ).



-Descèns: No ho hem fet bé, en teoria és seguir la carena cap a la dreta fins a un evident coll amb una fita on hi ha una canal que ens baixa a la pista. En comptes d'aixó nosaltres hem baixat per la primera canal que hem vist, desgrimpades vegetals i un ràpel improvissat ens han deixat a la canal per la que haviem baixat el dia anterior, crec que poc recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada