dilluns, 19 de desembre del 2011

Novembre Negre a la Paret de l'Extrem.



-Cordada: Ramón, Berta i Busquets.
-Ressenya: La de l'Edu, rocaineublogspot.com, molt bona!!!!, merci Edu!!!!:




-Aproximació: Nosaltres hem fet nit al refugi del Xut, on hem arribat amb un tot terreny. D'aquí anem a buscar el camí que hi ha darrera del refugi i que baixa en direcció a Camarassa. Quan portem uns minuts baixant, abans que el camí giri a la dreta, nosaltres prenem una traça a l'esquerra que s'acosta a peu de paret. Un cop a sota la paret l'anem resseguint, just passat un corral localitzem la via. Es veu una N picada i els dos primers espits. Cal grimpar un petit resalt per iniciar la via.


-Material: Joc de tascons, semàfor d'Aliens,un joc de Camalots fins al 3,estrep i un ganxo. Nosaltres duiem un Petzl de punta que quedava molt bé. A la R1 bis hi ha un taco d'espit del 8, si es vol utilitzar caldrà portar el cargol i la xapa, de totes maneres estem a peu pla.


-Via: Ens ha semblat molt rodona, tots els llargs són bons. La roca és en genereal excel.lent, tot i un parell de trams puntuals on cal mirar-la una miqueta. No te trams herbosos, llevat de l'inevitable feixa. A la primera tirada després de l'última xapa hem segit per un díedre. A la sortida d'aquest díedre la reunió queda a l'esquerra peró ens ha semblat més fàcil sortir a la dreta i anar a caçar una sabina ( estava podada, R1 original ? ) on hem montat la primera reunió. El pas de ganxo a l'inici de la segona tirada està picat pel que el tema queda molt bé. L'artifo es soluciona amb un tascó. De grau obligat deu estar sobre el 6a/A1-A2.


-Descèns: En un moment tornem a ser al Xut,evident.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada